Invitaţiile colorate colecţia Botez Magic

Invitaţiile colorate colecţia Botez Magic

Invitaţiile colorate colecţia Botez Magic

Dă viață primului eveniment din viaţa copilaşului tău cu Invitaţiile colorate din colecţia Botez Magic de la Luminaria Handcrafted Home & Events!

În colecţia Botez magic, noi îţi punem la dispoziție o gamă variată de modele de invitații. Tu o poţi alege pe cea care ți se potrivește. Îţi oferim opţiunea de a-ţi personaliza invitația după cum doreşti. De asemenea, poți reveni oricând la noi pentru modificări suplimentare, iar noi vom crea invitaţia perfectă care să reflecte perfect viziunea ta.

Ce trebuie să ştii despre Invitaţiile colorate din colecţia Botez Magic de la Luminaria Handcrafted?

Invitaţiile colorate colecţia Botez Magic
Invitaţiile colorate colecţia Botez Magic

Invitaţiile colorate colecţia Botez Magic de la Luminaria Handcrafted Home & Events au un design tandru şi vesel, în egală măsură. Pot fi imprimate pe hârtie texturată sau pe hârtie fină, la alegere. Marginile neregulate pot să le confere un aer de “aşa trebuie sa fie”, dar se pot face şi cu tăietură precisă, pentru un aspect mai cuminte.

Invitaţiile noastre sunt delicat colorate, majoritatea desenelor de pe acestea fiind realizate în tehnica watercolor. Cu toate acestea sunt vesele și inspiră tandreţe. Temele alese redau animăluţele preferate ale copilăriei tuturor: unicorni, pisici, iepuraşi, girafe, elefănţei etc., într-o manieră jucăuşă şi copilăroasă.

Delicată ca fulgul de nea şi jucauţă ca zâmbetul de copil, hârtia de mătase care învălui această invitaţie dă o notă de originalitate alegerii tale. Se poate opta şi pentru plicul clasic din hârtie mată sau pentru plicul lucios. Paleta coloristică din care îţi poţi alege nuanţele dorite pentru plicuri este foarte ofertantă. Este imposibil să nu găseşti unul care să îţi atingă sufletul!

Accentele finale date de fundiţa din panglică de mătase, sigiliul din ceară specială, accesoriile: nasturi din lemn coloraţi, animăluţe, frunze, flori etc., eticheta autocolantă personalizată – prin simplitatea lor, toate exprima personalitatea sofisticata a celui ce face această minunată alegere.

Indiferent de detalii, invitaţiile noastre de botez vor fi cartea de vizită a celui mai preţios eveniment din viaţa bebeluşului tău!

Cum intri în posesia acestor invitaţii drăgălaşe? Nimic mai simplu!

  •  Îţi alegi modelul preferat și îl adaugi în coşul de comandă. Noi vom reveni cu un telefon pentru a confirma comanda și datele livrării, în maximum 2 zile.
  • În următoarele 2 zile lucrătoare de la confirmarea telefonică a comenzii vei primi pe email schița digitală a invitaţiei comandate. În prețul invitației îţi oferim 2 modificări (tipul sau culoarea fontului, așezarea în pagină etc.). Modificările suplimentare vor avea un cost de 15 lei/revizie.
  • După ce aprobi schiţa şi invitația ta va fi în formă finală, pregatită pentru print. Pentru a putea trece la etapa următoare a comenzii, vei achit jumătate din valoarea a comenzii, pe bază de factură. După confirmarea plății, comanda va fi dată la tipar. Diferența de plată se achită fie prin transfer bancar fie ramburs la curier, la recepţia comenzii.
  • Timpii totali de prelucrare a comenzii durează aproximativ 14 zile, în funcție de complexitatea modelului. Termenul aproximativ de procesare va fi precizat în momentul confirmării comenzii. Invitațiile vin ansamblate și ambalate atent în cutii dedicate, care să respecte solemnitatea evenimentului tău.
  • Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier) și ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare (exceptând zilele cu întârzieri prevăzute pe site-ul curierului).

Invitaţiile pot fi excelent complimentate de mărturiile pe care ţi le propunem în cadrul secţiunii de Invitaţii & Mărturii.

Vă aşteptăm cu drag să vă transformăm cele mai frumoase emoţii în amintiri de nepreţuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus