Confesiuni tomnatice din Atelierul Luminaria Handcrafted.

Confesiuni tomnatice din Atelierul Luminaria Handcrafted

Confesiuni tomnatice din Atelierul Luminaria Handcrafted... fiindcă toamna este anotimpul nostalgiilor. Este anotimpul viselor proiectate cu ochii deschiși. Este marele vrăjitor al zilelor mohorâte, cu ceață groasă ce te face să te zgribulești sub pardesiu.

Îmi place să mă bucur de toamnă plimbându-mă pe străzi și pășind pe covorul de frunze.

Îmi plac razele blânde ale soarelui care își iau rămas bun până la primăvară.

Dar, la fel de mult îmi place să ajung în atelier și căldura să mă învăluie încă de la intrare.

De ce Confesiuni tomnatice din Atelierul Luminaria Handcrafted?…

Pentru că îmi place să-mi aprind lumânarea preferată, creată chiar de noi în atelier și să mă bucur de toamnă și de dinăuntru. Îmi place să privesc de la fereastră în timp ce savurez o cană cu ceai fierbinte dintr-un porțelan vechi, a cărui poveste tocmai ce am descoperit-o într-unul dintre cataloagele prăfuite din biblioteca noastră.

Confesiuni tomnatice din Atelierul Luminaria Handcrafted
Confesiuni tomnatice din Atelierul Luminaria Handcrafted

Îmi place să mă așez la biroul mic și îngust și să pun pe hârtie cuvinte ce oglindesc trăirile de odinioară, dureri, tristeți și bucurii nemăsurate. Toate pășesc în eternitate dacă sunt așternute pe hârtie. Noi, la Luminaria Handcrafted, iubim scrisul. Sub orice forma a sa.

Nu găsesc o eliberare mai mare a sufletului decât prin scris. Senzația unei coli albe așternută dinaintea ochilor, curată ca prima ninsoare… Scârțâitul subtil al peniței care scrie primele gânduri… Cuvintele care încep să curgă șuvoi nestăvilit, unul după altul… Ușurarea sufletului după ce acesta s-a eliberat de povara gândurilor ce nu-i dădeau pace…

Dar, cel mai mult îmi place când Molecula noastră mică se oprește în ușa atelierului și-mi spune:

“- Mami, let’s play together!”

Și atunci știu sigur că orice urmă de melancolie se va șterge ca prin minune și Atelierul Luminaria Handcrafted va răsuna de veselia încă unui 5 o’clock tea. Toate acestea în mijlocul celui mai înmiresmat și creativ ambient de toamnă… cu lumânări parfumate în porțetanuri delicate aprinse, zâmbete inocente de copil, ceai cald și plăcintă de dovleac cu scorțișoară și nuci coapte.

Voi cum petreceți de toamna aceasta?

Care este activitatea voastră de suflet pe care o faceți numai acum?

Împărtășiți-o cu noi în comentarii să ne bucurăm de toamnă împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus