În magicul decembrie totul este permis

În magicul decembrie totul este permis

În magicul decembrie, totul este permis! Chiar dacă găsești că este tare greu de crezut acum, când citești aceste rânduri, ai încredere! Chiar așa este… Trebuie numai să crezi în tine și să ai încredere în magia lui. Să ai mereu încredere în magia faptelor bune care se întâmplă acum. Dar și în oamenii din jur. Aceștia o fac posibilă.

Dacă încă nu simți că te-a cuprins febra sarbatorilor de iarnă, dacă încă nu te-ai înscris în proverbiala goană după cadouri, dacă încă nu simți în suflet atmosfera de Crăciun, în mod sigur ai nevoie să-ți dăm noi o mână de ajutor.

Colecțiile noastre limitate de lumânări în porțelanuri fine și aromele pline de inspirație te vor ajuta să aduci în casă spiritul sărbătorilor pentru tine și cei dragi.

Ce poți să faci?

Poți începe, spre exemplu, cu aromele noastre special create pentru atmosfera de sărbătoare. Ne gândim la scorțișoară și cuișoare care, combinate cu aroma de portocală ușor înțepătoare dar și dulceagă în același timp, aduc aminte de Târgurile Tradiționale de Crăciun, din marile orașe ale lumii. Poți opta pentru o lumânare care miroase a pin. Poți să o așezi alături de braduțul împodobit adus de Moșul bun și să te bucuri de aroma lor. Poți “savura” o ciocolată caldă în fața focului aprins în sobă, cu o carte bună în mână, înfofolită toată în pătură, numai aprinzând o lumânare de-a nostră cu miros înnebunitor de cafea și vanilie.

Închide ochii! Alege cu sufletul! În magicul decembrie al acestui an greu și neînțeles, totul este permis.

Explorează colecția noastră de porțelanuri parfumate și folosește-o pentru a da un aer de sărbătoare fiecărui spațiu al tău și fiecărui eveniment festiv!

Pregătește tot felul de bunătăți cu carecsă-i surprinzi pe invitații tăi.

Iar în cazul în care lista de cadouri este incompletă și ai rămas în pană de idei, noi îți oferim o soluție la îndemână. Intră în magazinul nostru online și alege de acolo cadoul pottivit. Ajută-i pe toți cei dragi să aibă sărbători frumoase și bucurați-vă de ele împreună!

Vă dorim Sărbători luminate și parfumate!

Cu drag și recunoștință,

Anamaria de la Luminaria Handcrafted

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus