ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pentru a căuta un produs, vă rugăm să folosiţi modulul de căutare existent în partea de sus a site-ului. Introduceţi informaţiile căutate, iar dacă acestea se regăsesc pe site, vi se va afişa o listă a rezultatelor compatibile.

Da, evenimenteluminariahandcrafted.ro onorează comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscală cu datele firmei, vă rugăm să introduceţi datele care vi se vor solicita la înregistrare sau în cadrul procesului de comandă.

În această situaţie, în cadrul procesului de comandă, veţi avea opţiunea să introduceţi informaţiile corespunzătoare adresei de livrare dorite.

Pentru a face cumpărături pe acest site, NU este necesar sa vă creaţi un cont de utilizator. 

Pentru mai multe informaţii despre disponibilitatea produsului, vă rugăm să ne contactaţi folosind formularul de contact de pe site.

În acest caz, vă rugăm să ne contactaţi folosind formularul de contact.

În momentul în care aţi găsit un produs pe care doriţi să îl achiziţionaţi, apăsati pe butonul Adauga în coş. Veţi fi apoi direcţionat automat către pagina de vizualizare a Coşului de cumpărături, unde aveţi opţiunea să vizualizaţi lista de produse existente în coş, să modificaţi cantitaţile pe care doriţi să le achiziţionaţi sau să renunţati la unul, mai multe sau toate produsele introduse în coş. Pentru a va întoarce din nou la site şi a adăuga alte produse în coş, acţionaţi butonul Continuă cumpărăturile.

Pentru a finaliza comanda, apasaţi pe butonul Trimite comanda.  În cazul în care informaţiile pentru plată sunt diferite de informaţiile pentru expediere, selectaţi opţiunea Completează o nouă adresă pentru plată şi introduceţi informaţiile dorite.

Pentru a plasa comanda, selectaţi metoda de plată pe care o preferaţi şi folosiţi câmpul Alte detalii comandă, care vă permite să trimiteţi eventuale informaţii suplimentare. După ce v-aţi asigurat că sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile practicate, apăsaţi butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul următor.

În funcţie de caracteristicile comenzii dumneavoastră şi de opţiunile disponibile, este posibil să vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, căreia îi pot fi asociate anumite costuri de transport. Veţi putea vizualiza valoarea costurilor de livrare înainte de finalizarea comenzii.

evenimenteluminariahandcrafted.ro vă pune la dispoziţie următoarele metode de plată:

Plata în sistem ramburs

Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

evenimenteluminariahandcrafted.ro oferă transport şi posibilitatea returului tuturor clienţilor săi. Se oferă transport prin intermediul serviciului de curierat intern al Fan Courier, oriunde în ţară, la un tarif de 25 de lei. Pentru zonele care nu au acoperire Fan Courier, precum şi livrările în afara graniţelor României, se vor aplica costuri şi taxe suplimentare. Pentru mai multe detalii privind livrarea produselor vă rugăm să ne contactaţi folosind formularul de contact.

Derulează în sus