În câteva cuvinte noi Luminaria Handcrafted

În câteva cuvinte noi Luminaria Handcrafted

În câteva cuvinte noi, Luminaria Handcrafted…

Este tare greu să vorbeşti numai în câteva cuvinte despre tot ceea ce îţi este cu adevărat drag sufletului! Pentru că da, tot ceea ce o să vedeţi că poartă semnătura Luminaria Handcrafted Home & Events, sau prescurtarea acesteia – Luminaria Handcrafted, sau chiar numele său de alint Lumi este făcut cu drag şi infinit de mult suflet. De ce? Tocmai pentru că în câteva cuvinte noi, la Luminaria Handcrafted ne dorim ca toate produsele şi serviciile noastre să vă meargă drept la suflet.

În câteva cuvinte noi, Luminaria Handcrafted…

Evenimente Luminaria Handcrafted Home & Events a început dintr-o nevoie a unei mame în CCC de a nu mai sta “degeaba”. Şi pentru că în familie iubim porţelanurile vintage şi lumânările ambientale, le-am îmbinat pe cele două. Apoi, ne-am extins şi pe sfera de evenimente cu papetărie pentru evenimente speciale şi mărturii, lăsând lumânările pentru secţiunea de Home. Nu am ramas doar aici, ci am introdus şi difuzoarele cu pastile parfumate în selecţia noastră de produse. Căutăm să folosim materiale cât mai naturale, care să nu afecteze mediul. Ceara de soia certificată, parfumanţi dedicaţi, fitile din materiale reciclate, recipiente ce se pot reutiliza etc.

În câteva cuvinte noi Luminaria Handcrafted
În câteva cuvinte noi Luminaria Handcrafted

Ce ne face pe noi diferiți?

Luminaria Handcrafted, suntem o mică afacere de familie în care punem mult, mult suflet. Fiecare produs și serviciu oferit este realizat cu multă grijă și atenție la detalii. Este esenţial pentru noi ca produsul final să urmeze întocmai indicaţiile de personalizare oferite de client.

Lumânările noastre ambientale, melterele si diffuserele, invitațiile și mărturiile noastre vă vor întregi cele mai frumoase vise. Prin serviciul “Parfumează-ți nunta!” – concept inovator și unic în țară, noi vă creăm amintirile senzoriale pe care le veți purta cu voi peste ani și ani. Ne dorim să fim arhitecții olfactivi ai clipelor voastre magice de acasă și ale evenimentelor voastre speciale. Ne dorim să fim liantul dintre trecutul plin de clipele minunate pe care le-aţi trăit la un moment dat şi prezentul care vi le aduce în atenţie cu ajutorul a tot ceea ce facem noi.

Drumul este lung şi, adeseori, anevoios însă noi iubim ceea ce facem. Iar în tot ceea ce facem noi punem multă pasiune şi o infinită parte din sufletul nostru.

Vă invităm să ne fiţi alături în această călătorie parfumată şi plină de frumos în care am păşit cu inima plină de bucurie şi frumos!

Cu drag,

Echipa Luminaria Handcrafted Home & Events

2 comentarii la „În câteva cuvinte noi Luminaria Handcrafted

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus