Încet se lasă iarna în Atelier

Este iarnă încet, încet în Atelier

Este iarnă încet, încet în Atelier la Luminaria Handcrafted. Se simte puternic miros de portocală, scorțișoară și pin, deoarece sunt aromele preferate iarna de toți prietenii noștri iubitori de porțelanuri vechi și lumânări parfumate.

Feed-urile tuturor rețelelor noastre de socializare sunt deja pline de imagini cu brăduți împodobiți, îngerași, steluțe strălucitoare. Peste tot unde întorci capul vezi acadele colorate în alb, roșu și verde, reni, Moș Crăciuni rotofei și veseli care te salută imperturbabili cu Ho-Ho!Ho!…

Preferatele noastre sunt însă acele imagini în care, pe colțul mesei de cafea, cu focul arzând jucăuș în șemineul de pe fundal, apare în toată spendoarea ei o lumânare în set din porțelan delicat care s-a reinventat în Atelierul nostru. Ne bucurăm să o revedem, acum aprinsă. Ne bucurăm să o vedem cum arde liniștit răspândind aroma festivă în jurul său. Ne bucurăm să vedem că, prin intermediul făcliilor noastre parfumate, și noi participăm cu sufletul la atmosfera cozy astfel creată. Ea are puterea de a trece de ecranul telefonului sau a laptop-ului și ne ajunge direct la suflet.

Iarnă cozy. Mmm… chiar ne place!

Încet se lasă iarna în Atelier.
Încet se lasă iarna în Atelier…

De altfel, cred că ar trebui să considerăm cuvântul acesta ca pe o normalitate în perioada aceasta din an. Pentru noi chiar așa și este!

Cosy noi definim a fi acea atmosferă în care pătrunzi din frigul de afară, cu foc în șemineu și cădură pe care o simți că te învăluie instantaneu… Cu lumină difuză de la cele câteva lumânări aprinse… Cu mirosul acela de ciocolată caldă presărată din belșug cu bezele pufoase și multă scorțișoară. Da, pe aceasta trebuie neaparat să o savurezi din setul de porțelan fin și elegant decorat, armonios ca o simfonie de iarnă… Este chiar setul în care odinioară ardea o lumânare creată la noi în Atelier. Cu miros de plăcintă cu mere proaspăt scoasă de la cuptor… Cu pătura pufoasă care te așteaptă tolănită pe fotoliul comfortabil… O vezi! E chiar lângă șemineul aprins în care trosnesc cele câteva bucăți de lemn uscate. E nerăbdătoare să te cuprindă în timp ce parcurgi paginile lecturii tale preferate, în care te pierzi cu ochii deschiși, ca într-un vis de iarnă…

Simțiți la fel ca noi?

Este iarnă încet, încet în Atelier… Încet, încet vine Crăciunul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus