Ediție limitată Colecția de Crăciun Preview

Ediție limitată Colecția de Crăciun Preview

Ediție limitată Colecția de Crăciun Preview este un articol pe care ardeam cu nerăbdare să-l publicăm. Lucrăm la el de ceva vreme, însă am primit cu bucurie provocarea Târgului de Crăciun online, organizat de MIB International România și am tot amânat lansarea acestui mic proiect de suflet.

Ultimile câteva săptămâni au trecut peste noi ca o ceață groasă de început de iarnă. Am pendulat între Atelier, Târgul online, lumânări, furnizori, comenzi, livrări, nopți nedormite și joaca împreună cu Molecula. Am încercat să le “împăcăm” pe toate.

De asemenea, am încercat să facem să devină realitate o mică idee ce s-a născut pe la sfârșitul verii… Să avem mini Colecția noastră de lumânări de Crăciun, iar acesta este tocmai un mic preview al acesteia.

În ce constă mica noastră colecție?

Este vorba de 5 modele de lumânări parfumate cu diferite, variatii ale aceleiași teme: festiv, elegant, aristocrat. Ele sunt turnate manual de noi în câteva modele de seturi de porțelan. Acestea ne-au fost și încă ne sunt extrem de dragi.

Modelele alese sunt din porțelan vintage de cea mai bună calitate. Sunt de o finețe și o lucrătura similară operelor de artă. Fiecare piesă are ceva aparte ce o face deosebită de celelalte. Când am ales piesele care să alcătuiască mini-Colecția noastră de Crăciun, am mers pe ideea de festiv, sărbătoare, strălucire, glamour, sofisticat, dar și elegantă și finețe desăvârșite. Detaliile cu auriu ce împodobesc seturile noastre cu lumânări turnate manual, lucrătura discretă în relief, formele calde și împlinite, toate denotă o eleganță aparte și dau un aer sofisticat și aristocrat lumânărilor noastre.

Ediție limitată Colecția de Crăciun Preview.
Ediție limitată Colecția de Crăciun Preview

Am ales si o metodă diferită de prezentare.

– Vi le vom prezenta pe pagina noastră de Facebook pe rând pe fiecare, cu câteva detalii despre povestea lor.

– Vă vom prezenta numai ceșcuțele, urmând ca, mai apoi, să ne ocupam noi de ele și să “work our magic” on them pentru a le turna manual cu ingredientele naturale și non-toxice cu care v-am obișnuit

– Aromele disponibile pentru această mini-colecție vor fi mai puține și de sezon: portocală, portocală aromatizată cu scorțișoară și cuișoare, cafea cu vanilie și pin.

Astăzi, vă prezentăm acest set din porțelan vintage, Mitterteich Bavaria. Este un model elegant de la jumătatea secolului trecut, cu detalii aurite si model rafinat și lucrătura în relief. Disponibile 5 astfel de viitoare lumânări.

Vă așteptăm cu drag! Mâine continuăm să vă prezentăm mini-Colectia de Crăciun 2020 propusă de noi, Luminaria Handcrafted cu încă o piesă de poveste.

Veti putea găsi întreaga Colecție de Crăciun, începând de luni, 21 decembrie și în magazinul nostru online.

Vă mulțumim cu recunoștință,

Anamaria și Echipa Luminaria Handcrafted

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus